Dienst na verkoop

SEMAT-INTERPARTS herstelt en onderhoudt grondverzetmaterieel van verschillende merken (Bobcat, Doosan, Bergmann, Bomag, Atlas ...).

Ons personeel volgt regelmatig opleidingen om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Heeft u problemen om uw machine naar onze werkplaats te brengen?

Geen probleem: onze techniekers hebben gespecialiseerde voertuigen die uitgerust zijn voor verschillende soorten interventies.

Doosan

Onderdelen

Alle onderdelen van Doosan - van riemen en batterijen tot banden en olie - zijn specifiek ontworpen en getest om aan de noden van Doosan machines te voldoen.

Dit is de garantie dat Doosan-onderdelen kwalitatief zijn, de levensduur van uw machines zal verlengen en ze jaar in jaar uit in goede staat zullen blijven.

Ons magazijn en werkplaats staan voor u klaar. Een onderdeel, een offerte, een technische inlichting, een onderhoudsbeurt, aarzel niet om per e-mail contact op te nemen met een van onze teams bij Semat-Interparts.

Of neem contact op met de dichtstbijzijnde site:

Voor de regio Luik : 04/252.70.64

Voor de regio Namen : 081/56.86.56

Voor de regio Libramont : 061/21.81.81

Voor de regio Gent : 09/222.57.86

Technische dienst Doosan

Om risico's van gevaar en storingen te voorkomen, is het beter om op de hoogte te zijn van het juiste gebruik van uw machine en het onderhoud ervan.

Deze informatie is opgenomen in uw "Bedienings- en onderhoudshandleiding". Als u deze niet hebt, kan het worden besteld bij ons magazijn.